Ženski donji veš

Ženski donji veš iz našeg asortimana postavlja standarde kada je reč o udobnosti i besprekornom kvalitetu. Ženske gaćice iz Jasmil asortimana skrojene su od najfinijih prirodnih materijala. Pogledajte naše modele i odaberite pamučni ženski veš po želji.

J15B-12Y101 , Ženski slip 3/1
Nisko kao 22,90KM
J15B-14Y101, Dječiji ženski slip 3/1

Pamučni donji veš koji spaja komfor sa ljepotom

Pamučni donji veš za žene koji smo godinama kreirali i iskustvo koje smo stekli pomoglo nam je da usavršimo krojeve koji ne prave kompromis između lijepog dizajna i udobnosti. Ovo se ogleda u svakom komadu veša iz našeg asortimana, ali posebno je vidljivo kod slip ženskih gaćica od pamuka.Kao i slip gaćiće, koje su izuzetno udobne zahvaljujući prirodnom materijalu i kroju, cjelokupna ženska Jasmil kolekcija je kreirana da odgovori najvišim standrdima komfora i kvaliteta.

Pamučne gaćice: ženske gaće od najkvalitetnijeg pamuka

Jasmil gaćice pružaju maksimalnu udobnost i lagodan osjećaj, a istovremeno lijepo naglašavaju obline. Gaćice su izrađene od najfinijih materijala, kao što je čuveni prirodni ariljski pamuk, pa ne iritiraju ni najosetljiviju kožu kod intimne regije. Pamučne gaće za žene su pogodne za održavanje na najvišim temperaturama, na kojima se ubijaju mikroogranizmi i održava maksimalna čistota.

Ženski donji veš online prodaja

Najbolji veš za žene u raznolikim bojama, dezenima i sa različitim detaljima, uvek je dio naše ponude, pa ovde svaka žena uvek može da pronađe po barem nekoliko komada veša po svom ukusu i potrebi.

Ženske bokserice, predstavljaju moderan kroj, koji je drugačije sečen na zadnjoj strani i izuzetno lijepo naglašava zadnjicu. Jasmil ženske bokserice izrađujemo od prijatnih materijala, a najčešće čistog, finog pamuka.

Ženske tange su doskora važile za najatraktivniji izbor pamučnog veša dama, ali brazilijana kroj ženskog veša ih je za kratko vreme zamenio. Pamučni ženski veš je udoban i preporučljiv za intimnu regiju, što je bilo sasvim dovoljno da zauzme omiljeno mjesto u asortimanu veša svake savremene žene.

Posetite neko od naših prodajnih mesta ili uz samo par klikova naručite svoj novi omiljeni pamučni veš - ženske bokserice, ženski veš multi pack ili drugi komad udobnog ženskog donjeg veša!