Majice

Jasmil majice za dječake odlikuje 100% pamučna izrada, jednostavan kroj i veliki izbor boja i dezena. U našoj kolekciji pronaći ćete sve što je potrebno da se dječak tokom dana oseća komforno, a da njegova koža istovremeno bude zaštićena od iritacija usled znojenja i sportskih aktivnosti.

Pogledajte kompletnu ponudu majica za dječake na našem sajtu i obezbedite svom mališanu udoban komad odjeće koji se lako održava.

4 stavke

Postavi uzlazno pravilo
 1. J20K-53A101 , Dječija muška majica
  -30%
  Nisko kao KM 6,10 Regularna cijena KM 8,70
 2. J20K-33A101 , Dječija muška majica
  -20%
  Nisko kao KM 6,70 Regularna cijena KM 8,40
 3. J15B-13M101,dječija muška majica
  Nisko kao KM 6,45
 4. J15B-13A101,dječija muška majica
  Nisko kao KM 4,30

4 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Pamučne majice kratkih rukava za dječake

Majice kratkih rukava su jedan od omiljenih komada odjeće za sve dječake, stoga je bitno da budu udobne i da prijaju osetljivoj dječjoj koži.

Jasmil kolekcija majica kratkih rukava za naše mališane odlikuje se izuzetnim kvalitetom zbog izrade od prirodnog pamuka, ali i atraktivnim dezenima što ih čini odličnim poklonom za dečaka.

Kvalitetne i tople majice dugih rukava za dječake

Majice dugih rukava za dječake koje je pripremio Jasmil spadaju u jedinstven komad odjeće koji se lako uklapa u veliki broj kombinacija zahvaljujući klasičnom kroju majice i izradi od prirodnog pamuka.

Osim što naše majice dugih rukava nudimo u velikom broju dezena i boja, mislimo i na osetljivu kožu mališana koja je uz naš asortiman zaštićena od iritacija i ima sav neophodan komfor tokom svakog nošenja.

Potkošulje za dječake i majice bez rukava

Jasmil potkošulje za dječake šije od 100% prirodnog pamuka kako bi zaštitio i negovao osetljivu kožu vašeg mališana. Sve naše majice sa širokim bretelama kao i majice bez rukava odlikuje komfor, a uz to još i lako kombinovanje i uklapanje sa bilo kojim drugim komadom odjeće.