Topići

Topovi  za djevojčice iz Jasmil asortimana kreirani su tako da svakoj najmlađoj dami pruže potporu, ali i udobnost od samog početka razvitka grudi. Znamo koliko je važno da odjeća koja prianja direktno uz kožu bude skrojena od prijatnih materijala, koji je ne iritiraju.

Zato topiće za djevojčice krojimo od najfinijih materijala i prema standardima najvišeg kvaliteta. Pogledajte naš asortiman i izaberite top za djevojčice po svom ukusu.

J23K-14G101 , Dječiji ženski top
Nisko kao 7,30KM Regularna cijena 10,40KM

Kvalitetni topovi za djevojčice za prijatnu svakodnevicu

Topići za djevojčice iz Jasmil asortimana će ih dugo služiti i pružiti im maksimalnu udobnost tokom nošenja. Topići su zapravo prvi brushalteri u životu svake dame. Ipak, s obzirom na veličinu grudi u samom početku njihovog razvitka, kod dizajniranja topića za djevojčice nema potrebe za žicama, debelim bretelama i grubim teksturama koje ne prijaju koži.

Zato su naši topovi za djevojčice izrađeni tako da daju potrebnu podršku u ovom predelu, ali istovremeno budu nežni i prijatni, sa velikim ili potpunim sastavom u vidu najfinijeg pamuka.

Top za djevojčice obavezan je dio svakog garderobera djevojčice i tinejdžerke, a ovde uvek pronađu baš one topiće koji najviše odgovaraju njihovom ukusu, ali i potrebama.

Posetite neko od naših prodajnih mesta ili uz samo par klikova naručite svoj omiljeni topić iz kolekcije za djevojčice.