Brazilijana

Brazilijana gaćice iz Extreme Intimo ponude su namenjene svakodnevnom nošenju, a prijatan osjećaj i udobnost obzebeđuju kvalitetni materijali koji odlično prijanjaju uz kožu. Gaćice brazilijana kroja važe za jedan od najženstvenijih modela donjeg veša, a tome doprinose ukrasni vezovi, čipkani dodaci i nežnost materijala. Istražite našu ponudu i obradujte sebe novim omiljenim komadom donjeg veša!

J23B-12S103 , Ženski slip
Nisko kao 4,90KM Regularna cijena 13,40KM
J17B-12S101 , Ženski slip
Nisko kao 10,50KM
J17B-12S101 , Ženski slip
Nisko kao 10,50KM
J17B-12S101 , Ženski slip
Nisko kao 10,50KM

Ženske brazilijana gaćice su pretežno izrađene od viskoze, sa malim udelom elastina koji ih čini dovoljno rastegljivim i udobnim za svakodnevno nošenje. Ovaj model donjeg veša je vrlo diskretan, pa se može nositi i ispod najtanjih pantalona ili suknji. U ponudi su različiti modeli i boje brazilijana gaćica. 

Brazilijana gaćice - elegantan komad donjeg veša

Brazilijana gaćice se izdvajaju zbog diskretnih vezova, mašnica i čipkanih dodataka koji ovom, naizgled jednostavnom kroju, pružaju zavodljivu i elegantnu notu. Lepota ženskog donjeg veša je bitna koliko i udobnost, pa se dame rado odlučuju za ovaj model gaćica koji vrlo lepo pristaje svakoj građi. 

Materijal je izuzetno nežan i prijatan, a ovo svojstvo se ne gubi ni nakon niza pranja, pa su Extreme Intimo brazilijana gaćice vrlo postojani modeli koje možete nositi i godinama. Dok su neke izrađene od viskoze, u ponudi su i brazilijana gaćice izrađene od najfinijeg pamuka koji pruža prijatan osećaj tokom celog dana. 

Praktičan model brazilijana gaćica

Osim što lepo izgledaju, brazilijana gaćice su vrlo praktične i pogodne za nošenje u raznim prilikama. Čak i najosetljivija koža odlično reaguje na pomenute materijale, a gaćice su dizajnirane tako da ni u jednoj regiji ne zatežu, niti stvaraju neprijatan osećaj i pritisak. Brazilijana gaćice se nose sa lakoćom, a jedino što ćete osetiti je prijatan dodir kvalitetnih materijala. Poklonite sebi udobne i atraktivne Extrime Intimo ženske brazilijana gaćice, za sjajan izgled i fenomenalan osećaj u njima!