Odjeća

Ženska garderoba iz Jasmil asortimana skrojena je uz korišćenje najprijatnijih materijala, kao što je fini prirodni pamuk, pa se osim vrhunskog kvaliteta, odlikuje i maksimalnim komforom koji pruža prilikom nošenja.

Jasmil ženska odjeća dizajnira se tako da odgovori na sve potrebe savremene žene i upotpuni njen garderober korisnim, nosivim i kvalitetnim odjevnim komadima, kao što su udobne majice i ženske helanke. Pogledajte našu ponudu ženske odjeće i odaberite svoj novi omiljeni komad garderobe.

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo
  1. J19B-12D101 , Ženske helanke
    J19B-12D101

    Ženske helanke

    Nisko kao KM 15,85

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo

Ženska odjeća - komfor kao prioritet

Ženska garderoba zadovoljiće potrebu za komforom kod svake dame koja žudi za svakodnevnom udobnošću i nežnim tekstilnim dodirom. Ne pravimo kompromis između estetike i udobnosti, već uspevamo da kreiramo komade koji uz komforan osećaj, pružaju i zavidan estetski dojam. U širokoj ponudi Jasmil odjeće za žene, svaka će pronaći baš onaj odjevni komad koji joj je potreban.

Jasmil odjeća za žene - ženske helanke i majice

Helanke i ženske majice su najčešći dio naše ponude ženske odjeće i pokazali su se kao omiljeni ženski odjevni komadi. Ovo je prevashodno zbog toga što se odlikuju prijatnim i usobnim krojevima, a u Jasmil režiji, tom adutu se dodaju i krojevi vrhunskog kvaliteta, kao i najfiniji prirodni materijali.

Jasmil ženske helanke i majice su zato već godinama vaši favoriti i one stvari u garderoberu za koje se uvek prvo uhvatite kad žudite za komforom i nežnim dodirom tekstila. Pogledajte naš asortiman ženske odjeće i odaberite komad po svojoj mjeri i želji!