Veš

Veš za djevojčice iz Jasmil kolekcije skrojen je od najfinijeg materijala kao što je pamuk i pružiće maksimalni komfor djetetu tokom cijelog dana. Vrhunski kvalitet mekanih, pamučnih niti i prijatni elastin obezbediće devojčicama neophodnu udobnost, a zanimljivi dezeni veša sjajno će se uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju.

Upoznajte se sa našom online ponudom donjeg veša i topića za devojčice i izaberite kvalitet za svoje najmlađe!

7 stavke

Postavi uzlazno pravilo
 1. J20K-54S101 , Dječiji ženski slip
  -31%
  Nisko kao KM 3,95 Regularna cijena KM 5,70
 2. J20K-34S103 , Dječiji ženski slip
  -20%
  Nisko kao KM 4,20 Regularna cijena KM 5,25
 3. J20K-34S102 , Dječiji ženski slip
  -21%
  Nisko kao KM 4,65 Regularna cijena KM 5,85
 4. J20K-34S101 , Dječiji ženski slip
  -20%
  Nisko kao KM 4,30 Regularna cijena KM 5,40
 5. J15B-14S103 , Dječiji ženski slip
  Nisko kao KM 4,85
 6. J15B-14S101 , Dječiji ženski slip
  Nisko kao KM 3,85
 7. J15B-14Y101, Dječiji ženski slip 3/1
  Nisko kao KM 12,40

7 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Kvalitetni pamučni donji veš za djevojčice koji se lako održava

Zahvaljujući materijalima kao što su prirodni pamuk i mekani elastin, Jasmil je uspio da za sve najmlađe dame skroji savršene modele donjeg veša koji prijaju i najosetljivijoj dječjoj koži.

Uz naš veš za devojčice, ugodnost tokom svakog nošenja je zagarantovana, kretanje neometano, a ono čemu će se mame naročito radovati jeste lakoća održavanja veša usled zahvalnosti korišćenih materijala.

Širok asortiman donjeg veša u raznim bojama i dezenima

Jasmil veš za djevojčice je jedinstvena prilika da širokim asortimanom kvalitetnog donjeg veša u raznim bojama i najkreativnijim motivima obogatite fioku svog djeteta.

Moderna estetika, kvalitet i udobnost su osnovna mjerila po kojima šijemo osetljive dečje odevne predmete, garant dugotrajnosti veša ali i zadovoljstva vašeg djeteta.

Topovi za djevojčice

Topovi za djevojčice iz Jasmil asortimana kreirani su tako da svakoj najmlađoj dami pruže potporu, ali i udobnost od samog početka razvitka grudi. Znamo koliko je važno da odjeća koja prianja direktno uz kožu bude skrojena od prijatnih materijala, koji je ne iritiraju - zato su naši topići izrađeni od najfinijih materijala.

Kvalitetni topovi za djevojčice za prijatnu svakodnevicu

Topići za djevojčice iz Jasmil asortimana će ih dugo služiti i pružiti im maksimalnu udobnost tokom nošenja. Topići su zapravo prvi brushalteri u životu svake dame. Ipak, s obzirom na veličinu grudi u samom početku njihovog razvitka, kod dizajniranja topića za djevojčice nema potrebe za žicama, debelim bretelama i grubim teksturama koje ne prijaju koži.

Zato su naši topovi za djevojčice izrađeni tako da daju potrebnu podršku u ovom predjelu, ali istovremeno budu nježni i prijatni, sa velikim ili potpunim sastavom u vidu najfinijeg pamuka.

Top za devojčice obavezan je dio svakog garderobera devojčice i tinejdžerke, a ovde uvek pronađu baš one topiće koji najviše odgovaraju njihovom ukusu, ali i potrebama.

Posetite neko od naših prodajnih mesta ili uz samo par klikova naručite kvalitetan donji veš i topiće za djevojčice.