Majice za dječake

Jasmil majice za dječake odlikuje fini, pamučni sastav, jednostavan kroj i veliki izbor boja i dezena. U našoj kolekciji pronaći ćete sve što je potrebno da se dječak tokom dana oseća komforno, a da njegova koža istovremeno bude zaštićena od iritacija usled znojenja i sportskih aktivnosti.

Pogledajte kompletnu ponudu majica za dječake na našem sajtu i obezbedite svom mališanu udoban komad odjeće koji se lako održava.

Pamučne majice za dječake na kratke rukave

Majice kratkih rukava su jedan od omiljenih komada odjeće svih mališana, stoga je bitno da budu udobne i da prijaju nježnoj koži dječaka.

Majica za dječake kratkih rukava je idealna odjeća za tople proljećne i ljetnje dane, kao i za najraznovrsnije aktivnosti u kojima djeca svakodnevno uživaju. 

Jasmil kolekcija majica na kratke rukave odlikuje se izuzetnim kvalitetom zbog izrade od prirodnog pamuka, ali i atraktivnim dezenima. Vesele boje i moderni dezeni u kombinaciji sa vrhunskom izradom čine majicu odličnim poklonom kojem će se dječaci obradovati!

Kvalitetne i tople majice za dječake dugih rukava

Majice dugih rukava za dječake koje je pripremio Jasmil su jedinstvena odjeća koja se lako uklapa u veliki broj kombinacija zahvaljujući klasičnom kroju i pažljivoj izradi od prirodnog pamuka. 

Osim što naše muške dječije majice na duge rukave nudimo u velikom broju dezena, boja i veličina, mislimo i na osetljivu kožu mališana koja je uz naš asortiman zaštićena od iritacija i ima sav neophodan komfor tokom svakog nošenja.

Potkošulje za dječake i majice bez rukava za dječake 

Jasmil potkošulje za dječake skrojene su od 100% prirodnog pamuka kako bi zaštitile i negovale osjetljivu kožu vašeg mališana. Sve naše dječije muške majice sa širokim bretelama kao i majice bez rukava odlikuje komfor, a uz to još i lako kombinovanje i uklapanje sa bilo kojim drugim komadom odjeće.

Dječije majice iz našeg asortimana možete poručiti online uz samo nekoliko klikova, a kupovina je omogućena i na brojnim prodajnim mjestima širom BiH. Odaberite majice kratkih rukava, potkošulje za dječake ili majice dugih rukava, željenih veličina, boja i dezena. Dječaci će vam biti zahvalni!