Ženske majice

Majice neizostavan su komad u ormaru svake pripadnice ženskog pola. Modele iz naše ponude kreiramo sa ciljem da dizajnom i materijalom od kog su skrojene pruže maksimalnu udobnost i komfor savremenoj ženi prilikom nošenja. Istražite majice ženske Jasmil kolekcije i odaberite one koje su dizajnirane baš po vašem ukusu!

Nisko kao 9,80KM Regularna cijena 24,40KM
Nisko kao 16,90KM
J21K-12M102 , Ženska majica
Nisko kao 10,95KM Regularna cijena 19,60KM
Nisko kao 16,90KM
J21K-12M101 , Ženska majica
Nisko kao 12,55KM Regularna cijena 19,60KM
Nisko kao 6,90KM Regularna cijena 21,00KM
J23K-12M105 , Ženska majica
Nisko kao 18,70KM Regularna cijena 23,40KM
Nisko kao 16,90KM
Nisko kao 16,90KM

Ženske pamučne majice za prijatnu svakodnevicu

Jasmil majice namenjene ženama odlične su za nošenje u ležernim prilikama tokom ljetnjih i proljećnih dana, a u zavisnosti od dizajna - mogu biti pogodne za najrazličitije prilike. Neke majice za žene iz naše ponude idealne su kao ženske potkošulje, dok su druge namenjene za nošenje u svakodnevnim aktivnostima.

U našoj paleti proizvoda nalaze se i ženske rolke bez rukava koje će svakom stajlingu dati neophodnu dozu elegancije i sofisticiranosti. Rolke ženske kolekcije na vašoj koži ostavljaju prijatan osjećaj, pružajući udobnost pri svakom pokretu.

Veliki izbor različitih modela majica koje garantuju svakodnevnu udobnost

Ženske majice kratkih rukava pružaju veliku mogućnost kombinovanja sa drugim odevnim komadima kao što su ženske pantalone i helanke. Vrlo su udobne, aktuelne i čest su izbor svih savremenih žena. Lako ćete odabrati kroj, boju i dezen po vašem ukusu!

Ženske potkošulje su kreirane su od prijatnih materijala, pretežno od najfinijeg pamuka, uz dodatak elastina koji pruža neophodnu dozu rastegljivosti svakom modelu.

Ženske majice dugih rukava su idealna odjeća za žene tokom hladnih dana u kojima bi vam dobro došao topao i nježan pamučni dodir.

Majice ženske Jasmil kolekcije možete odjenuti u najrazličitijim dnevnim i večernjim prilikama.

Pamučne ženske majice - online prodaja

Pogledajte Jasmil ponudu ženskih majica, posetite neko od naših prodajnih mesta, ili poručite online sa svega nekoliko klikova. Veliki izbor modela majica različitih veličina i dizajna, kao i cijene prilagođene kvalitetu majica, čine naš online shop pravom destinacijom za kupovinu svih savremenih žena!