Muški donji veš

Muški donji veš iz našeg asortimana krojen je uz upotrebu najfinijih materijala kao što je najprijatniji pamuk, po kome je Jasmil poznat. Pogledajte veš za muškarce iz naše ponude i izaberite modele koji će vam pružiti maksimalan komfor. Bokserice, slip i duge gaće za muškarce raznolikih boja i dezena dio su naše ponude!

J15B-11L101 , Muške duge gaće
Nisko kao 15,40KM
J15B-11L102 , Muške duge gaće
Nisko kao 22,90KM
J15B-11L102 , Muške duge gaće
Nisko kao 22,90KM
J15B-11L101 , Muške duge gaće
Nisko kao 15,40KM
J15B-11L102 , Muške duge gaće
Nisko kao 22,90KM

Kvalitetan muški donji veš za prijatan osjećaj

Jasmil veš za muškarce kroz najkvalitetnije modele ispunjava sve kriterijume dobrog, postojanog i udobnog veša. Mali procenat elastina naš muški veš čini vrlo prilagodljivim obliku tijela, pa modele nećete ni osjetiti tokom nošenja. Praktičan kroj i komfor su prioritet i kad je u pitanju cjelokupan Jasmil asortiman za muškarce.

Jasmil muški donji veš pružiće vam neophodnu potporu tokom šetnje, trčanja, sportskih ili standardnih dnevnih aktivnosti, kao i tokom spavanja. Lako održavanje je još jedna velika prednost Jasmil donjeg veša za muškarce, a dizajn je tu da udovolji svačijem ukusu. Naš veš je poznat po finom pamuku i čuvenoj ariljskoj proizvodnji. Osim za sebe, ovdje ćete pronaći i idealan poklon u vidu veša za dragog muškarca.

Donji veš za muškarce - veliki izbor modela i dezena

U Jasmil asortimanu donjeg veša za muškarce pronaći ćete komforne modele baš po svom ukusu.

Muške slip gaće pružaju neophodnu potporu, a istovremeno maksimalan komfor. U ponudi su jednobojni, kao i modeli sa dezenom pa izbor možete prilagoditi svim svojim preferencijama.

Muške bokserice su skrojene od pamuka, sa malim udelom elastina, što je kombinacija koja rezultira fenomenalnom udobnošću. Jasmil bokserice zato su pravi primer najudobnijeg veša. Takođe, dolaze u više boja i dezena, a dizajn udovoljava svim vašim preferencijama, te u našem asortimanu svaki muškarac može da pronađe veš po svom ukusu.

Muške duge gaće su još jedan dio naše ponude koji se bazira na najfinijem pamuku, ali i udjelu elastina koji ih čini prijatnim na koži. Vodili smo računa o tome da kroj, oblik i materijal budu sasvim komforni za nošenje, pa su muške gaće iz Jasmil ponude uvek rado birane od strane muškaraca. U našoj ponudi uglavnom ih možete pronaći u hladnim jesenjim i zimskim mesecima, kada su savršeno rešenje za utopljavanje donjeg dijela tijela.

Komforan muški veš za savremene muškarce

Život u modernom dobu ima zahtevan tempo, a savremeni muškarci znaju da pronađu najkvalitetniji način da taj tempo i isprate. Upravo je nošenje udobnog donjeg veša jedan od imperativa za prijatan i lagodan osjećaj u toku cijelog dana i ono što smo se potrudili da objezbedimo našim kupcima kroz udoban muški donji veš.

Odaberite željenu veličinu i poručite model veša po želji ili nas posjetite na Jasmil prodajnim mestima.