Donji veš za dječake

Donji veš za dječake iz Jasmil kolekcije izrađen je od najfinijih materijala prepoznatljivih na tržištu po optimalnoj udobnosti i zaštiti kože od iritacija usled znojenja. Kvalitetne tkanine iskombinovali smo sa zanimljivim dezenima i skrojili udoban donji veš koji se veoma dopada mališanima.

Pogledajte kolekciju dječijeg veša na našem sajtu i u ponudi pronađite postojan i kvalitetan donji veš za dječake koji će dugo trajati.

J21K-43S101 , Dječiji muški slip
J22K-43S101 , Dječiji muški slip
Nisko kao 4,90KM Regularna cijena 9,50KM
J22K-33S101 , Dječiji muški slip
Nisko kao 4,40KM Regularna cijena 8,60KM
J22B-13S101 , Dječiji muški slip
J15B-13S101, Dječiji muški slip
Nisko kao 4,05KM Regularna cijena 6,75KM
J23K-13S101 , Dječiji muški slip
Nisko kao 5,30KM Regularna cijena 8,90KM
J23K-43S101 , Dječiji muški slip
J23K-53S101 , Dječiji muški slip
J20K-23S102 , Dječiji muški slip
Nisko kao 4,75KM Regularna cijena 7,60KM
J23K-23S101 , Dečiji muški slip
Nisko kao 5,90KM Regularna cijena 8,70KM
J22K-13S101 , Dječiji muški slip
Nisko kao 3,90KM Regularna cijena 8,15KM
J22K-13S102 , Dječiji muški slip
Nisko kao 3,80KM Regularna cijena 7,80KM

Širok asortiman veša za dječake

Veš za dječake iz Jasmil ponude uključuje veliki izbor slip gaća, bokserica i dugačkih gaća za dječake visokog kvaliteta koji omogućavaju komfor i udobnost tokom nošenja. Pored materijala od kojeg je donji veš za dječake napravljen, vodili smo računa i o njegovom izgledu, kako bi mališani imali veliki izbor pri odabiru veša koji će se naći u njihovoj fioci.

Gaće za dječake - veliki izbor boja i modela

Slip gaće za dječake iz naše kolekcije odlikuju se kvalitetnom izradom i materijalima koji prijaju osjetljivoj dječijoj koži. U naš slip za dječake dodaje se i određeni procenat mekanog elastina koji pruža maksimalnu slobodu pokreta i povećava udobnost tokom svakog nošenja, bilo da dječak miruje ili je aktivan.

Naša ponuda bogata je velikim izborom boja i dezena slip veša za dječake pa će se, osim udobnosti, dječaci obradovati i modernim modelima obaveznog komada odjeće.

Bokserice za dečake - najprodavaniji donji veš za dječake

Bokserice za dječake su jedan od omiljenih i najčešće kupovanih komada donjeg veša za mališane. Dublje nogavice, ojačan struk i udobna prednjica jedan su od razloga zašto se dječaci osjećaju najudobnijje u boksericama.

Bokserice za dječake iz Jasmil palete proizvoda većinski su izrađene od pamuka sa malim dodatkom elastina - za savršeno udoban i za kožu prijatan komad veša, dizajniran tako da se lako uklopi u svaku kombinaciju.

Mališani će biti oduševljeni razigranim dezenima i najraznovrsnijim nijansama u kojima dolaze naše bokserice za dječake.

Dugačke gaće za dječake - udoban dječiji donji veš koji greje

Dugačke gaće za dječake iz naše kolekcije izrađuju se od pamuka visokog kvaliteta, a dodatnu udobnost i prianjanje garantuje mekani elastin. Jednostavan kroj dugačkog veša komforan je za nošenje, odlično održava toplotu tijela tokom hladnijeg perioda u godini. Dječaci ih mogu nesmetano nositi ispod farmerki ili trenerke.

Bokserice za dječake, slip gaće za dječake i duge gaće za dječake iz našeg asortima pažljivo su izrađeni komadi veša - upotrebom najfinijih materijala koji štite nježnu kožu dječaka.

Bilo da želite vašem mališanu da kupite donji veš za dječake klasičnog jednobojnog modela ili radnije birate razigrane dezene - naša ponuda odovoriće na vaše zahteve.

Dječiji veš je odjeća koja se pažljivo bira. Stoga odaberite kvalitetan i lijep donji veš za dječake u koji će mališan jedva čekati da uskoči!