Donji veš za djevojčice

Donji veš za djevojčice iz Jasmil kolekcije skrojen je od najfinijeg materijala kao što je pamuk i pružiće maksimalni komfor djetetu. Upoznajte se sa našom online ponudom u kojoj se nalazi veš za djevojčice i izaberite kvalitet za svoje najmlađe!

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Kvalitetni pamučni donji veš za djevojčice koji se lako održava

Zahvaljujući materijalima kao što su prirodni, najfiniji pamuk i mekani elastin, Jasmil je uspio da skroji savršene gaćice za djevojčice različitih krojeva koji prijaju i najosjetljivijoj dječijoj koži.

Uz naš veš za djevojčice, ugodnost tokom svakog nošenja je zagarantovana i kretanje neometano. Ono čemu će se mame naročito radovati jeste lakoća održavanja veša usljed zahvalnosti materijala od kojih su gaće za djevojčice skrojene.

Gaćice za djevojčice - širok asortiman donjeg veša u raznim bojama i dezenima

Jasmil online prodavnica je jedinstvena adresa na kojoj ćete zahvaljujući bogatom asortimanu, u koji spadaju pamučni bodi za djevojčice, topovi za djevojčice i kvalitetan donji veš, u raznim bojama i dezenima obogatiti fioku svog djeteta.

Moderna estetika, kvalitet i udobnost su osnovna mjerila po kojima šijemo osjetljive dječije odjevne predmete, garant dugotrajnosti veša, ali i zadovoljstva vašeg djeteta.

Vrhunski kvalitet mekanih, pamučnih niti i prijatni elastin obezbjediće djevojčicama neophodnu udobnost, a slip i bokserice za djevojčice zanimljivih dezena sjajno će se uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju.

Klasičan i prijatan slip za djevojčice

Slip za djevojčice je idealan komad za svaki dan.

Ove visoko sječene gaće za djevojčice pružiće maksimalnu udobnost i slobodu pokreta i ispratiti djete kroz svakodnevne aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom.

Modeli iz naše ponude dolaze u najraznovrsnijim bojama, sa pažljivo odabranim dezenima i motivima koje će se dopasti djevojčicama svih uzrasta.

Bokserice za djevojčice za cjelodnevnu udobnost

Jednostavne, udobne i praktične bokserice za djevojčice, jedan su od neophodnih komada u ormaru svake mlade dame.

Bokserice za djevojčice iz naše kolekcije sačinjene su pretežno od nježnog pamuka, uz udeo elastina koji pruža rastegljivost i prati oblik tijela, te su idealne za najrazličitije aktivnosti svake djevojčice.

Posetite neko od naših prodajnih mjesta ili uz samo par klikova naručite kvalitetan donji veš za najmlađe dame!