Odjeća

Jasmil asortiman odjeće i donjeg veša za dječake nudi sve što čini udoban san i aktivan dan kvalitetnim i bez nepoželjnih iritacija! Svi naši proizvodi za dječake krojeni su od najfinijih materijala koji prijaju koži, u dezenima koji se veoma dopadaju mališanima.

Pogledajte naš široki asortiman fine odjeće za dječake i obezbedite im komforne komade u kojima će se osećati udobno tokom svakog nošenja.

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Pamučna odjeća za dječake premium kvaliteta

Jasmil odjeća za dječake je tradicionalno poznata po kvalitetnim materijalima koji se koriste za njihovu izradu, klasičnom kroju koji pristaje svakom mališanu i modernim motivima dopadljivim dječacima.

Na raspolaganju vam je veliki izbor pamučnih potkošulja i veša za dječake u raznim veličinama i po povoljim cijenama. Obezbjedite svom mališanu optimalno udobnu i kreativnu odjeću za svaku namenu.

Fini materijali i bezbroj modernih dezena

Sva naša dječija garderoba odlikuje se izradom od prirodnih materijala koji prijaju koži tokom noći, ne izazivaju iritacije usled znojenja i lagano prate linije tijela, omogućavajući mu da se slobodno kreće.

Veoma zanimljivi motivi i dezeni krase sve naše dnevne i noćne kombinacije, za čiju je mekoću, lako održavanje i komfor zaslužna proverena kombinacija pamuka i poliestera.